CATEGORII - ARTICOLE
Your Cart

Cum platesc

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia .

Raporturile comerciale dintre cumparator si TELIA TESATURI SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.


CONDITII DE RETURNARE


Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta!


Nu se vor returna produsele care sunt confectionate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ''Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid'' - in cazul nostru daca metrajul solicitat de dumneavoastra prin comanda nu este un balot sigilat atunci comanda dumneavoastra trebuie personalizata conform necesitatilor proprii ale consumatorului . 

 

Comenzile  care sunt realizate corect, conform specificatiilor clientului (transmise in comanda si confirmate ulterior impreuna cu un consilier de vanzari) nu pot fi returnate.


Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate ."


Daca greseala ne apartine, o vom remedia si va vom trimite comanda refacuta cat de repede posibil, suportand totodata si costul de transport, atat la preluarea returului de la adresa dumneavoastra, cat si la expedierea catre dumneavoastra.

* Returul/Schimbul  va fi acceptat doar daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat .


Daca comanda dumeavoastra nu poate fi onorata si a fost deja achitata Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

pentru Comenzile achitate prin transfer bancar  restituire in contul din care a fost efectuata plata;

pentru Comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar*.

*Va rugam sa ne comunicați pe e-mail: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele intreg al titularului cardului.


In cazul in care au fost comandate mai multe produse, iar returul nu se efectueaza pentru toate, se va restitui doar contravaloarea produsului/ produselor returnate, fara costul transportului.

 

COSTURI DE RETURNARE

Intrucat produsele pot fi returnate doar in cazul in care nu au fost respectate cerintele dumneavoastra confirmate impreuna cu agentul de vanzari, in urma comunicarii intentiei de returnare si a confirmarii de catre consilierii nostri de vanzari, vom face o solicitare de ridicare de la adresa comunicata, costurile de transport fiind suportate de TELIA TESATURI SRL, atat la preluarea coletului, cat si la expedierea comenzii refacute.

Daca se doreste expedierea catre TELIA TESATURI SRL prin intermediul altui curier agreat – in afara de FAN Curier, costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra.


Adresa la care ne puteti trimite produsele returnate:

SC TELIA TESATURI SRL

Intrarea Moinesti nr.1 , Sector 6  Sectorul 6 061237 Bucharest, Romania


IMPORTANT !

Pentru a evita orice neintelegeri este foarte important sa CITITI CU ATENTIE toate informatiile despre produs, dimensiuni si alte detalii si sa completati cat mai atent detaliile . Orice nelamuriri aveti, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa o comanda.

Administratorul TELIA TESATURI SRL (teliatesaturi.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si nuantele/culoriile pot influentate de dispozitivul foto.. Nuantele si intensitatea materialelor pot diferi in realitate, in functie de setarile dispozitivului dvs, culoarea ramane insa aceeasi (ex: negru, rosu, maro etc)

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.